Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:46 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#sărbătoreşteDobrogea Mesajul colonelului Dorin Toma, comandantul Brigăzii 9 Mecanizate „Mărăşeşti“

ro

10 Nov, 2017 00:00 3090 Marime text
Sărbătorirea a 139 de ani de când Dobrogea a revenit la România constituie un memento al grelelor jertfe ale înaintaşilor noştri pe câmpurile de luptă pentru apărarea valorilor naţionale. Stimaţi locuitori ai plaiurilor dobrogene şi nu numai, să fim mândri că suntem români, că aparţinem acestui spaţiu plin de istorie şi, mai mult decât atât, să ne cinstim ostaşii care şi-au jertfit viaţa apărându-şi ţara şi luptând pentru libertatea poporului român!
 
Datoria noastră este să insuflăm tinerelor generaţii credinţa vie că putem construi un viitor durabil dacă, alături de eforturile noastre susţinute, valorificăm lecţiile istoriei şi zestrea glorioasă moştenită de la înaintaşi. 
 
La mulţi ani, #Dobrogea!
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa publică, în această perioadă, mesaje dedicate Zilei Dobrogei, în cadrul proiectului #SărbătoreşteDobrogea, dedicat împlinirii a 139 de ani de la revenirea provinciei la România şi a 17 ani de activitate jurnalistică. Fie că Dobrogea este locul lor natal sau nu, personalităţi din diferite domenii şi reprezentanţi ai instituţiilor de pe plan local şi naţional ni s-au alăturat în acest proiect aniversar, transmiţând pentru cititorii noştri mesaje dedicate celebrării provinciei istorice dintre Dunăre şi mare. Rămâneţi alături de noi pentru a marca această sărbătoare!

Citeşte şi: 

ZIUA de Constanţa lansează, în curând, Îndreptarul de iubire
 
Zi după zi, până la Ziua Dobrogei, ZIUA de Constanţa va fi semnalul, apelul, conştiinţa care #sărbătoreşte Dobrogea

Ziua Dobrogei, 139 de ani. 14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
 
Categorie Ziua Dobrogei

#citeşteDobrogea:
„Dobrogea e prietenia cu lumea depărtată“


#scrieDobrogea:
Statuia lui Ovidius, o operă de... două parale?! (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii