Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată judecătorii din Constanța admiși la concursul de promovare (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2023 16:21 1824 Marime text
  • La Tribunalul Constanța vor veni doi magistrați de la Judecătoria Medgidia.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul complet al judecătorilor de la instanțele din toată țara promovați în cadrul concursului.

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista judecătorilor admiși la concursul de promovare în funcții de execuție!


La nivelul instanțelor arondate Curții de Apel Constanța au fost promovați opt judecători, urmând ca la Tribunalul Constanța, Secția Penală, să vină doi magistrați de la Medgidia care au promovat concursul.


Conform datelor oficiale, magistrații Iuliana Maria Simion și Octavian Cătălin Ticea, ambii de la Judecătoria Constanța, au promovat la Tribunalul Constanța, Secția a II-a Civilă, Litigii dintre profesioniști.


La Secția de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului au promovat magistrații Parascheva Dorin, de la Judecătoria Cornetu, și Ștefan Alexandru Toma, de la Judecătoria Constanța.


La Secția I Civilă a Tribunalului au fost ocupate doar două din cele cinci locuri scoase la concurs, magistrații promovați fiind Diana Batcu (în materia Civil) și Mihaela Monica Rizea (în materia Conflicte de muncă și asigurări sociale), ambele de la Judecătoria Constanța.


În final, la Secția Penală de la Tribunalul Constanța au fost ocupate doar două din cele trei locuri din concurs, fiind promovați doi magistrați de la Judecătoria Medgidia, respectiv judecătoarele Voichița Mihaela Nițeanu și Anca Teodora Chivu.


În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul complet al judecătorilor de la instanțele din toată țara promovați în cadrul concursului.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Judecătoarea constănțeană Adriana Elena Gherasim, de la Curtea Supremă, undă verde de la CSM pentru pensionare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii