Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a activat Planul Roşu de intervenţie Accident rutier cu opt victime pe DN 19. Implicate o autoutilitară și un autoturism (galerie foto)

ro

17 Feb, 2020 18:14 2502 Marime text
​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația este întreruptă pe DN 19, între localitățile Ardut și Mădăraș, județul Satu Mare, unde a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autoturism.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite (conștiente), primind îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier este restricționat pentru a permite efectuarea cercetărilor și a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

A fost activat planul roșu de intervenție.
 
Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în 30 de minute.

Oficial de la ISU Satu Mare

Un accident rutier a avut loc între un microbuz și un autoturism, pe DN 19, între Madaras și Ardud. Ora anunțării a fost 17:15.

În urma impactului au rezultat 8 victime, câte patru din fiecare autovehiculul. Toate persoanele sunt constiente si cooperante, dar prezintă diferite contuzii și traumatisme. O persoană din cele 8, după evaluarea medicală la fața locului, a refuzat transportul la UPU. Deci 7 persoane au fost transportate.

Având în vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la ora 17:20, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului și sunt în curs de transportare și predare la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.
 
La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe aparținând SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.



Sursă foto: ISU Satu Mare 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii