Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav, la Sibiu, cu șase autovehicule implicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. (FOTO)

ro

10 Nov, 2023 18:28 987 Marime text


Sursa foto: ISU Sibiu

UPDATE 4Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, la kilometrul 238, localitatea Cisnădie, județul Sibiu, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 6 autovehicule. 
 

„Valorile de trafic sunt ridicate, în zonă formându-se coloană de autovehicule de aproximativ cinci kilometri”, conchid polițiștii. 


UPDATE 3: Conform informațiilor de ultimă oră, furnizate de IGSU, în accidentul rutier au fost implicați opt adulți și un copil.
UPDATE 2: Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

UPDATE 1: În evenimentul rutier au fost implicați șapte adulți și un copil. O parte dintre aceștia sunt transportați la spital, potrivit  declarațiilor pompierilor.

„În urma evaluării medicale la fața locului, trei adulți și copilul vor fi transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, spun salvatorii.

 
  • Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
 
La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei ambulanțe SAJ.

Pentru  moment nu se cunoaște numărul exact al victimelor incidentului.

Și polițiștii rutieri din cadrul BPA A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la accidentul de circulație, soldat cu victime, produs pe A1, la km. 238, sensul Sebeș – Boița, în zona ieșirii spre Cisnădie.
 

„Traficul se desfășoară îngreunat pe banda 2”, spun polițiștii.

 
Acțiunea este în dinamică.

Citește și
Circulație restricționată cauzată de un accident rutier. Trei mașini implicate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii