Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A fost activat Planul Roșu de Intervenție Accident rutier produs între un autotren și un autobuz, în județul Timiș (FOTO+VIDEO)

ro

23 Jan, 2024 14:24 1171 Marime text

Sursa foto: ISU Timiș



UPDATE 2: Potrivit ultimelor informații survenite de la ISU Timiș, toate persoanele implicate în accidentul rutier au fost transportate la spital.


UPDATE 1:Resursele au fost suplimentate cu patru ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

Potrivit ISU Timiș, în autobuz se aflau 18 persoane, iar conducătorul autobuzului a rămas încarcerat, și în autotren se afla doar șoferul.

Din primele informații, au rezultat 11 victime (cei doi șoferi și nouă pasageri din autobuz).

 
  • Un accident rutier a avut loc în localitatea Sânandrei, județul Timiș.  Pentru asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Timiș a fost activat Planul Roșu de Intervenție, potrivit IGSU.
 
La locul evenimentului au fost alocate trei mașini de stingere, trei echipaje de descarcerare, trei autospeciale pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și nouă ambulanțe SAJ, două microbuze (pentru preluare personal medical) și un elicopter SMURD.

Și Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 69, în zona localității Sânandrei, județul Timiș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și un autocar de transport persoane.
 
În urma impactului au rezultat mai multe victime, nu se cunoaște exact numărul, persoanele fiind în investigații medicale.

„Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, transmite Infotrafic.

 
 
Misiunea este în dinamică.
 
 

Citește și
Oficial de la IPJ Olt despre limitatorul de înălțime prăbușit peste o mașină! O femeie a murit
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii