Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

ro

27 Mar, 2024 15:13 929 Marime text
Un accident rutier s-a produs azi, 27 martie 2024, la Techirghiol, județul Constanța. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative, inforemează IPJ Constanța. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 11.55, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Techirghiol , la intersecția dintre D.J. 383 și strada Piața Republicii, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus  de o femeie, de 74 de ani, și un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat, de 32 de ani.

În urma accidentului rutier au fost răniți conducătoarea auto și șase pasageri din microbuz, cinci dintre aceștia fiind minori.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.- se arată în informarea IPJ Constanța. 



Citește și:

A fost activat Planul Roșu de intervenție!UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii