Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecat şi condamnat pentru ultraj

ro

17 Sep, 2013 00:00 1619 Marime text
Dumitru Petrişor Nalbantu, din Murfatlar, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că ar fi lovit cu pumnii şi picioarele doi lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Ieri, Judecătoria Constanţa a decis ca Nalbantu să execute 10 luni de închisoare. Totodată, instanţa a luat act că părţile vătămate Liviu Sîrbu şi Nicolae Avram (poliţişti) nu s-au constituit părţi civile în prezenta cauză. Decizia Judecătoriei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în termen de zece zile de la comunicare pentru inculpat şi părţile vătămate.

Dumitru Petrişor Nalbantu a fost cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj.
Conform organelor de anchetă, la data de 12 august, în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi ameninţat şi lovit cu pumnii şi picioarele doi lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aceştia fiind sesizaţi prin Serviciul Naţional de Urgenţă 112 să se deplaseze la locuinţa inculpatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii