Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de instalații apă (DOCUMENT)

ro

12 Apr, 2024 09:30 648 Marime text

 
  •  Valoarea totală este de 70.516,92 lei.

Primăria Murfatlar, județul Constanța, a atribuit un contract privind lucrările de instalații apă furnizare și montaj hidrofor, la imobil bloc ANL, strada G-ral V. Milea, nr. 2D, zona Stadion.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, firma câștigătoare este SC Sade Global SRL.
 
Valoarea totală este de 70.516,92 lei.
 
Despre Sade Global SRL
 
Societatea Sade Global SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul în localitatea Ovidiu, județul Constanța, strada Incinta Port Ovidiu și se ocupă de „Lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Vintila Iulian și Sivriu Niculae, administrator fiind cel din urmă.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Sade Global SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.245.579 lei, cu un profit de 483.668 lei, la 10 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Licitații Primăria Constanța: Arasound SRL va asigura serviciile de sunet pentru evenimentele muzicale care vor avea loc în Piața Ovidiu în perioada 4 -6 mai! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii