Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de control ale polițiștilor în Constanța, Murfatlar și Năvodari. au fost aplicate amenzi

ro

09 Apr, 2024 17:21 508 Marime text
La data de 8 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind circulația pe drumurile publice,  în valoare totală de peste 19. 000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
La data de 8 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.
 
La data de 8 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.300 de lei.

Citește și: 

Peste 200 de tone azot depozitate în curte, neacoperite, în Cobadin, județul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii