Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iulianei Florentina Ciubuc, secretar general, UAT Murfatlar (DOCUMENTE)

ro

13 Apr, 2024 19:42 681 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Iulianei Florentina Ciubuc, având funcţia de secretar general al UAT Murfatlar, județul Constanța documente preluate de pe site-ul oficial al instituției. 
În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2023 a menționat că deţine un teren agricol în Murfatlar, județul Constanța în suprafață de 1.49 m2, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Conform datelor înscrise în document, acesta are și o casă de locuit în Murfatlar în suprafață de 198 m2, dobândită prin contract de vânzare- cumpărare, dar și un apartament tot în Murfatlar, în suprafață de 44.88 m2, dobândit prin moștenire.  
 
Ciubuc a înscris în declarația de avere și două mașini marca și VW Passat și Peugeot, ambele dobândite prin contracte de vânzare- cumpărare. Acesta are și un depozit bancar la Raiffeisen Bank cu un sold la zi de 7.250 euro.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 70.024 lei de la UAT Murfatlar, ca inspector superior, 65.900 lei salariul soției de la UM Nr. 01375, Murfatlar și 11.664 lei alocațiile copiilor.

În declarația de interese a menționat calitatea de mebru în cadrul Sindicatului Tomis.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale  Iulianei Florentina Ciubuc.  Citește și:

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele lui Gabriel Preoteasa, secretar general, UAT orașul Eforie (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii