Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbați reținuți pentru furt calificat Locuința unei femei din Constanța, prădată de hoți

ro

19 Jun, 2021 14:54 2026 Marime text

 
  • În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 18 iunie, au fost prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile., transmite IPJ Constanța.
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează sâvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 12 iunie a.c., aceștia ar fi pătruns în locuința unei femei, de 71 de ani, din municipiul Constanța, și ar fi sustras mai multe bunuri, precum o butelie, un aragaz, două fotolii și două paturi.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 18 iunie, au fost prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii