Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi se anunţă... „Panică la Operă“

ro

25 Jan, 2017 00:00 1886 Marime text
Se anunţă „Panică la Operă“, joi, 26 ianuarie, începând cu ora 19.00. Acesta este spectacolul pe care Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa vi-l propune spre vizionare, pentru a vă amuza copios.
 
Din distribuţia spectacolului, care are la bază piesa lui Ken Ludwig „Lend Me a Tenor“ / „Împrumută-mi un tenor“, fac parte: Leonid Doni, Cătălin Babliuc, Anca DumitraMonica DavidescuMirela Zeţa, Ecaterina LadinMihai Munteniţă şi Răzvan Săvescu, care semnează şi regia.

Acţiunea piesei „Panică la Operă“ se petrece în anul 1934, în Cleveland. Un director de operă invită un faimos tenor să interpreteze rolul omonim din opera verdiană „Otello“. Tenorul acceptă, dar o doză dublă de sedative îl face indisponibil. Temporar doar, pentru că celebrul cântăreţ se trezeşte într-un final, dar... surpriză: reprezentaţia operei „Otello“ începuse deja cu un alt tenor în distribuţie.
 
Biletele pentru acest spectacol au preţuri de 50 şi 70 de lei. Pensionarii, elevii şi studenţii pot beneficia de tradiţionala ofertă „doi pe un bilet“, pentru tichetele în valoare de 70 de lei, în limita locurilor disponibile puse la dispoziţie de către gazde în acest scop.
 
Sursa foto: www.casadecultura-constanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii