Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-a câștigat contractul privind serviciile de audit financiar pentru exercițiile financiare 2007, 2008, 2009 ale CN APMC (documente)

ro

16 Jun, 2015 00:00 4869 Marime text
Pe 21 ianuarie 2008, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC) atribuia contractul privind „Servicii de audit financiar pentru exercițiile financiare 2007, 2008, 2009“, contract a cărui documentație de atribuire a fost ridicată de un singur operator economic, anume SC BDO Conti Audit SRL. Acesta din urmă și-a și adjudecat contractul, pentru 81.000 de euro.

Conform raportului de procedură, firma a îndeplinit cerințele privind situația personală, cerințele privind capacitatea de exercitare a activității profesionale, pe cele legate de situația economică și financiară, dar și pe cele privind capacitatea tehnică și profesională. Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Gheorghe Iorov - președinte, Antonel Tănase, Iordana Mihăilescu, Ecaterina Florea, Maria Mergiu, Angela Badea, Aurelian Liță, Luciana Mocanu și Dorina Constantin - membri.
 
În secțiunea „Documente”, puteți vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
În ceea ce privește SC BDO Conti Audit SRL, prin hotărârea generală a asociaților a BDO Tax nr. 5 din 10 decembrie 2009, Emilian Vasile Duca și BDO Audit hotărăsc modificarea denumirii și a sediului asociatului persoană juridică astfel: se modifică denumirea din BDO Conti Audit SRL în BDO Audit SRL.

Conform datelor disponibile pe 15 iunie 2015 la Registrul Comerțului, BDO Audit SRL a fost înființată pe 15 decembrie 1994 și se ocupă cu activități de contabilitate și audit financiar și consultanță în domeniul fiscal. Potrivit fișei, asociat persoană juridică în firmă este BDO Support Services SRL, iar ca asociați persoane fizice figurează George Stancu, Mircea Tudor, Ionuț Cristian Iliescu, Silviu Florin Manolescu, Nicu Crețu, Vasile Bulata, Alina Daniela Constandache. Potrivit aceleiași surse, administratorii BDO Audit SRL sunt Florin Silviu Manolescu și Nicu Crețu.

Conform datelor disponibile pe 15 iunie 2015 la Registrul Comerțului, George Stancu figurează ca asociat și în BDO Support Services SRL, dar și în Sphera Solutions SRL. În ce îl privește pe Mircea Tudor, acesta mai apare ca asociat în BDO Support Services SRL. Ca și partenerii săi de afaceri, și Ionuț Cristian Iliescu mai apare ca asociat în BDO Support Services.

De asemenea, conform acelorași date de la Registrul Comerțului, Silviu Florin Manolescu este asociat, în afară de BDO Audit SRL, în BDO Support Services SRL, în CNS Active SRL, în Conti Audit Brăila SA și în Conti Audit Constanța SRL, cele două din urmă fiind însă radiate. Silviu Florin Manolescu este, totodată, administrator în BDO Audit SR; BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Outsourcing Services SRL, în BDO Support Services și în Conti Audit Brăila (radiată).

Cât despre Nicu Crețu, potrivit fișei de la Registrul Comerțului, acesta apare ca asociat și în BDO Support Services SRL, în CNS Active SRL, în Conti Audit Brăila (radiată), în Conti Audit Brașov SA (radiată), în Conti-Preda SNC (radiată), precum și în Conti Audit Constanța (radiată). Nu mai puțin important, Nicu Crețu are calitate de administrator în BDO Audit SR, în BT Global Services Limited Londra Sucursala București, în Conti Audit Constanța (radiată), în Conti-Preda SNC (radiată), în Gerox Trade SRL (radiată), în Pro Vita Trading SRL (radiată), în Remoflex SA (radiată, în dizolvare) și în Silotrade SA (radiată).
Bulata Vasile este asociat, pe lângă BDO Audit SRL, în BDO Support Services.
 
Potrivit vrajitorul.eu, în 2014, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 19.605.272 de lei, având, în aceeași perioadă, un număr mediu de salariați de 74. Tot în 2014, profitul net al firmei a fost de 4.620.567 de lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii