Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Getnic Construct Serv SRL, contract adjudecat la Administrația Porturilor Maritime Constanța (DOCUMENT)

ro

08 Aug, 2023 18:00 1161 Marime text
  • Getnic Construct Serv SRL din Cernavodă va livra CN APM Constanța SA mixtură asfaltică și emulsie bituminoasă.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Getnic Construct Serv SRL din Cernavodă și-a adjudecat contractul de furnizare mixtură asfaltică și emulsie bituminoasă către Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA.
 
Informațiile privind semnarea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte pentru contractul estimat inițial la 631.500 de lei fără TVA.
 
În urma procedurii, a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de Getnic Construct Serv SRL, cu o valoare totală a contractului de 492.400 de lei fără TVA.
 
Contractul vizează o achiziție de „mixtură asfaltică și emulsie bituminoasă pentru întreținerea îmbrăcăminților rutiere“, maerialele fiind necesare „pentru buna derulare a activității de întreținere și reparare a platformelor și drumurilor afectate de lucrările de reparații la infrastructura de apă și canalizare, din Incinta Port Constanța“.
 
„Cantitatea estimată necesară este de 1000 to. mixtură asfaltică BA 16 și 15 000 kg emulsie bituminoasă.cationică cu rupere rapidă tip C60 B2 (EBCR 60)“, se mai precizează în datele oficiale.
 
Despre Getnic Construct Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 august 2023, Getnic Construct Serv SRL a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului nr. 12 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Cernavodă.
 
Pachetul majoritar, însumând 75%, este deținut de Marius Gherghiniță, care este și administratorul firmei, în timp ce restul îi revine lui Valentin Gherghiniță.
 
De numele lui Marius Gherghiniță se leagă și Mona Lisa SRL Cernavodă, iar de numele lui Valentin Gherghiniță se leagă Gherghiniță Valentin Persoană Fizică Autorizată.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Getnic Construct Serv SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 46.220.497,87 de lei, iar printre partenerii publici ai Getnic Construct Serv se numără Apollo Ecoterm, Comuna Castelu, Comuna Cuza Vodă, Comuna Tortoman, Comuna Valu lui Traian, dar și alte comune constănțene.
 
În 2022, Getnic Construct Serv SRL a declarat 60 de angajați, profit peste 6,62 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 29,01 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CN APM Constanța a bătut palma cu Nova Power&Gas pentru furnizarea de gaze naturale (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii