Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Florin Vizan, director general CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

17 Nov, 2023 17:00 1886 Marime text
Florin Vizan, director general CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Florin Vizan, director general CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:

Apreciem eforturile făcute de echipele ZIUA de Constanța și Info Sud-Est, care prin proiectul #DOBROGEA145 aduc în atenția publică această sărbătoare importantă pentru conceptul de unire, unitate a poporului român, ideal pentru care s-au jertfit strămoșii. În același timp, felicit toți membrii echipei ZIUA de Constanța la împlinirea a 23 de ani de activitate jurnalistică, transmit cele mai sincere urări de bine și ani mulți cu rezultate frumoase!
 
CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, prin activitatea sa, prin proiectele de investiții contribuie la atragerea unui trafic de mărfuri din ce în ce mai mare în Portul Constanța. Suntem preocupați permanent să valorificăm potențialul portului Constanța în vederea unei creșteri economice solide, care să aducă prosperitatea locuitorilor Dobrogei și să contribuie la creșterea economiei României.
La mulți ani!
 
Florin VIZAN,
DIRECTOR GENERAL


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari