Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii luate în în CA-ul CN APMC SA Constanța. Mandatele lui George Niculescu și Constantin Chirilă, prelungite. Cine a fost revocat din funcție

ro

13 Mar, 2023 15:08 1447 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Companiei Naționale „Administrația Porturilor Martime” SA Constanța, care s-a întrunit în ședință în data de 10 martie a luat mai multe decizii.
 
1. Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME' S.A. Constanţa aprobă revocarea mandatului lui Naceades Gheorghe, începând cu data şedinţei AGA şi iau act de incetarea de drept a mandatului lui Niculescu George-Sergiu prin ajungerea la termen în data de 09.03.2023 şi a lui Chirilă Constantin prin ajungerea la termen in data de 04.04.2023.

2. Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naționale „ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME° S.A. Constanţa aprobă numirea Elenei Vlad începând cu data 14.03.2023 şi până la data de 13.07.2023, inclusiv şi a lui Chirilă Constantin începând cu data 05.04.2023 şi până la data de 04.08.2023, inclusiv, in funcția de membru provizoriu în Consiliul de Administraţie, pentru o perioadă de 4 (patru) luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice până la maxim 6 (şase) luni şi numirea lui Niculescu George-Sergiu începând cu data 14.03.2023 şi până la data de 13.05.2023, inclusiv, în funcția de membru provizoriu în Consiliul de Administrafie, pentru o perioadă de 2 (doua) luni.

3. Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naționale „ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME° S.A. Constanţa stabilește ca indemnizaţia fixă lunară brută a administratorilor provizorii numiţi să fie in sumă de 10.636 lei, numai dacă cuantumul acesteia nu depăşeşte de doua ori media pe ultimele 12 luni a căştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată, conform obiectului principal de activitate al C.N. Administraţia Porturilor Maritime S.A. Constanţa, la nivel de clasă, conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii, şi cu incadrarea in Bugetul de Venituri şi Cheltuieli aprobat.

4 Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Nationale ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME° S.A. Constanta aprobă ca forma şi conţinutul contractului de mandat care va fi încheiat cu administratorii provizorii, să fie conform celei prevăzute în anexa la împuternicire.

5 Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME" S.A. Constanţa aprobă ca reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi Infrastructuri în Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naționale Administraţia Porturilor Maritime" - S.A. Constanţa să semneze contractul de mandat care va fi incheiat cu administratorii provizorii.

6. Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naționale „ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME° S.A. Constanţa aprobă mandatarea directorului general în vederea îndeplinrii tuturor actelor si formalităţilor necesare înregistrării şi publicării hotărărilor adoptate la Oficiul Registrului Comerţului. Directorul general poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus, oricărei persoane pentru a indeplini acest mandat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii