Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Cât costă revizia tehnică periodică a instalației de utilizare gaze naturale în Port Constanța Nord (DOCUMENT)

ro

26 Nov, 2023 17:00 965 Marime text
 

 
  • Ofertant câștigător este firma Tricon Wood SRL, controlată de Mihai Călineț.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Revizie tehnică periodică (10 ani) instalație utilizare gaze naturale Port Constanța Nord (Port nou și port vechi)“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertant câștigător este firma Tricon Wood SRL, contractul, în valoare de 336.000 lei, având data de 20 noiembrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul contractului constă în achiziționarea de servicii de „Revizie tehnică periodică (10 ani) instalație utilizare gaze naturale Port Constanța Nord (Port Nou și Port Vechi)“ cu personal specializat, a instalației utilizare gaze naturale Port Constanța Nord (Port Nou+Port Vechi) ce aparține C.N. Administrația Porturilor Marime S.A. Constanța - Sucursala Energetică Port, în vederea asigurării funcționării în condiții de siguranță, conform procedurii privind verificările și reviziile tehnice ale instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, obligație legală rezultată din Ordinul ANRE 179/2015  pentru aprobarea „Procedurii privind verificările şi reviziile tehnice ale instalaţiilor de de utilizare a gazelor naturale”, cu modificările si actualizările actuale.
 
Despre SC Tricon Wood SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 26 noiembrie 2023, firma Tricon Wood SRL a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este la Moreni, în județul Dâmbovița, iar obiectul de activitate este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
În SC Tricon Wood SRL asociat unic este Mihai Călineț, care are și calitatea de administrator.
 
În 2022, SC Tricon Wood SRL a avut o cifră de afaceri de 1.236.576 lei, un profit de 64.104 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 16.
 
Platforma termene.ro informează că SC Tricon Wood SRL are 28 de contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții  publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
CN APMC SA
Se înlocuiește hidroizolația la magazia nr. 3, Molul IV, Constanța Nord. Cât costă lucrarea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii