Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chițac nu renunță! Vrea să facă o grădină publică în Tomis Nord pe un teren care are proprietar

ro

07 Dec, 2021 00:00 10664 Marime text
⦁ Primăria Constanța anunță achiziția directă a  serviciului de elaborare documentații tehnico-economice faza Studiu de fezabilitate pentru amenajarea unei grădini publice în cartierul Tomis Nord zona Brotăcei – Tic Tac din municipiul Constanța
⦁ Valoarea estimată fără TVA este de 75.000 lei fără TVA
⦁ Termenul limită primire oferte este 13.12.2021, ora 23:59 în SEAP
⦁ Terenul pe care se dorește să se amenajeze grădina publică a făcut subiectul unui adevărat scandal între unor investitor imobiliar, locuitorii din cartierul Cireșica și Primăria Constanța
⦁  Pentru realizarea proiectului, Primăria Constanța trebuie să demareze însă procedura de expropriere a terenului de 230 mp aflat în proprietatea investitorului Georgeta Tapangea
 

Primăria Constanța anunță achiziția directă a  serviciului de elaborare documentații tehnico-economice faza Studiu de fezabilitate  (SF)  privind obiectivul de investiție „Amenajarea unei grădini publice în cartierul Tomis Nord zona Brotăcei – Tic Tac din municipiul Constanța”.

Valoarea estimată fără TVA este 75.000 lei fără TVA .

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut iar durata  contractului este de 8 luni.

Termenul limită primire oferte este 13.12.2021, ora 23:59 în SEAP.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț și a caietului de sarcini anexat pe adresa de e-mail: ozlem.omer@primaria-constanta.ro.

Terenul pe care se dorește să se amenajeze grădina publică a făcut subiectul unui adevărat scandal între unor investitor imobiliar, locuitorii din cartierul Cireșica și Primăria Constanța.



Potrivit proiectului, regenerarea spațiului verde situat în cartierul Tomis Nord zona Brotăcei Tic Tac se va realiza pe o suprafață de aproximativ 1.516,4 mp.

Pentru realizarea proiectului, Primăria Constanța trebuie să demareze însă procedura de expropriere a terenului de 230 mp aflat în proprietatea investitorului Georgeta Tapangea.

Investitorul a obținut încă din 2017, autorizaţie de construire, având termen de execuție 36 de luni.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Chițac promite o grădină publică locuitorilor din Tomis Nord. Primăria Constanța trebuie să demareze însă o procedură de expropriere de lungă durată
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii