Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută soluții tehnice de reconfigurarea intersecției Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei din municipiul Constanța

ro

24 Jul, 2020 00:00 6083 Marime text
  • Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării valorii estimate pentru diferite opțiuni de proiectare/design a zonei abordate prin proiect, respectiv intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al acesteia
  • Se vor dezvolta cel puțin 30 de scenarii, acestea vor lua în calcul diferite moduri de transport, atât existente în momentul de față, cât și potențiale pe viitor, diferite perioade ale zilei

Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării valorii estimate a serviciului privind construirea și reglarea modelului PTV VISSIM și realizarea simulărilor pentru scenariile aferente studiului de caz din cadrul proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” – MORE.
Serviciul de construire și reglare a modelului PTV VISSIM și realizarea simulărilor presupune dezvoltarea/construirea, calibrarea și validarea modelului de bază, precum și dezvoltarea de scenarii. Se vor dezvolta cel puțin 30 de scenarii, acestea vor lua în calcul diferite moduri de transport, atât existente în momentul de față, cât și potențiale pe viitor, diferite perioade ale zilei, precum și diferite opțiuni de proiectare/design a zonei abordate prin proiect, respectiv intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al acesteia.
Pentru realizarea modelului și a simulărilor, prestatorul va utiliza versiunea Vissim 2020, precum și versiunea Vissim 2021, care va fi pusă la dispoziția acestuia de către beneficiar și va fi utilizată doar în scopul proiectului.
În oferta sa, ofertantul va prezenta cel puțin un expert care trebuie să posede toate competențele și experiența generală şi specifică necesare îndeplinirii integrale a sarcinilor prevăzute în cadrul acestui anunţ şi care să poată lucra coordonat şi eficient în procesul de implementare a contractului în vederea obţinerii rezultatelor așteptate.
Data limită pentru transmitere propuneri pe adresa achizitiipublice@primaria-constanta.ro este 27.07.2020 iar data limită pentru consultare 31.07.2020.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii