Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitare termică la Grădiniţa „Carusel“ din Nicolae Bălcescu

ro

30 Sep, 2014 00:00 1887 Marime text
Deşi anul şcolar a început, aleşii locali nu au avut încheiate toate socotelile din timpul vacanţei. Astfel că, în unele localităţi, s-au mai găsit bani pentru investiţii şi după ce clopoţelul a sunat prima dată. Săptămâna trecută, la Nicolae Bălcescu au fost demarate lucrări la grădiniţă.

Chiar dacă şcolile sunt bine puse la punct, lucrările de reabilitare şi igienizare au fost făcute din timp, administraţia locală a constatat că mai este nevoie de o investiţie pentru ca cei mai mici dintre învăţăcei să beneficieze de cele mai bune condiţii de pregătire. „Am finalizat la timp lucrările de curăţenie şi igienizare a celorlalte unităţi şcolare, dar ne-am făcut socotelile şi am văzut că avem bani pentru a mai face ceva. Astfel că am demarat lucrul pentru reabilitarea termică a clădirii uneia dintre grădiniţe. Aşa putem face economii şi la sistemul de încălzire, care va funcţiona mai eficient“, a declarat primarul comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan.

Potrivit gospodarului-şef al localităţii, clădirea va fi placată cu polistiren pentru izolare termică. „De asemenea, s-au mai făcut şi alte reparaţii care au ieşit la iveală pe parcurs. Grădiniţa va fi şi văruită, astfel că i se va schimba complet înfăţişarea“, a mai spus primarul. „Lucrarea a fost începută deja şi sperăm ca în preajma datei de 15 octombrie să se încheie. Banii pentru investiţie provin de la bugetul local. Cheltuielile se ridică la suma de aproximativ 40.000 de lei“, a precizat şeful administraţiei locale de la Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii