Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețeaua de apă din comuna Nicolae Balcescu, județul Constanța, extinsă de SDM Master Group SRL (DOCUMENT)

ro

02 Feb, 2024 13:30 1022 Marime text
Sursa foto: freepik.com
  • Rețeaua de apă potabilă din zona de nord a comunei Nicolae Bălcescu va fi extinsă de societatea SDM Master Group SRL, cu sediul în orașul Ovidiu.
  • Valoarea contractului atribuit este de 789.880,83 lei.

Primăria Nicolae Bălcescu va extinde rețeaua de apă potabilă din zona de nord a comunei. Autoritatea publică locală a atribuit contractul, prin achiziție directă, societății SDM Master Group SRL. Valoarea contractului este de 789.880,83 lei.

Contractul constă în executarea lucrărilor de extindere rețea de alimentare cu apă, după cum urmează: realizarea unor cămine de vane, montare pe rețeaua de alimentare cu apă propusă a unor hidranți de incendiu exteriori, subterani și montarea unei stații de hidrofor în zona de nord a comunei Nicolae Bălcescu.
 

Despre SDM Master Group SRL


Cu sediul social pe strada Primăriei din orașul Ovidiu, SDM Master Group SRL a fost înființată pe 18 ianuarie anul 2024 și execută lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide. Împuterniciti persoană fizică este Dula Ion-Marian.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații de pe Termene.ro.

Citește și:

Licitații Constanța. Primăria Mangalia pregătește un contract pentru întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor (DOCUMENT)

Primăria Mihail Kogălniceanu, contract nou cu o firmă din municipiul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii