Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu eficientizează sistemul de iluminat public din comună. Contract de peste 150.000 de euro cu Elbi Energy Projects SRL (DOCUMENT)

ro

04 Apr, 2024 15:02 588 Marime text
  • Valoarea contractului este de 761.262 de lei fără TVA, adică peste 153.000 de euro, la cursul actual.
Elbi Energy Projects SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Nicolae Bălcescu, un contract vizând eficientizarea sistemului de iluminat public din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 761.262 de lei fără TVA, adică peste 153.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Eficientizarea sistemului de iluminat public în comuna Nicolae Bălcescu, jud. Constanța“, iar în descriere se precizează că achiziția presupune contractarea lucrărilor de modernizare și extindere.
 
Despre Elbi Energy Pojects SRL
 
Amintim, spre finele lunii martie 2024, Elbi Energy Projects SRL a semnat un contract similar și cu Primăria Vulturu, privind sistemul de iluminat public din comună.
 
Conform termene.ro, platformă consultată pe 4 aprilie 2024, Elbi Energy Projects SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în București, Șoseaua Alexandriei și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Firma are un punct de lucru și în Cluj-Napoca.
 
Elbi Energy Projects SRL este deținută de Smart Logistics & Consulting SRL (deținută și administrată de Cristinel Sandu), iar administratorul este Andra Ioana Năstase.
 
Smart Logistics & Consulting SRL figurează și în West Residential Park SRL și Elbi Light & Power Distribution SRL.
 
Conform termene.ro, Elbi Energy Projects SRL figurează cu 616 achiziții directe (Comuna Breaza, Comuna Fîntînele, Comuna Ciorăști printre autoritățile contractante) și 47 de contracte publice (Comuna Valu lui Traian, Municipiul Timișoara, Municipiul Adjud printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Elbi Energy Projects SRL a declarat 23 de angajați, profit peste 8,51 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 118,27 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Unitățile de învățământ din comuna Nicolae Bălcescu vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii