Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu a încheiat un contract ce vizează Grădinița „Albă ca Zăpada” (DOCUMENT)

ro

24 Oct, 2023 16:25 962 Marime text


Primăria Nicolae Bălcescu, județul Constanța, a atribuit prin cumpărare directă un contract firmei Bel Electric Cable SRL.
 
Contractul prevede proiectare, execuție lucrări de branșament, furnizare, montare stații de reîncărcare.
 
Acestea fac parte din proiectul „Eficientizarea energetică Grădinița cu program normal Albă ca Zăpada”, sat Dorobanțu, comuna Nicolae Bălcescu”.
 
Contractul are o valoare estimată la 243.673,65 de lei.
 
Cumpărarea directă a fost publicată în SEAP pe 20 octombrie 2023.
 
Despre Bel Electric Cable SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că Bel Electric Cable SRL este funcțională din anul 2012, are sediul pe strada Spicului nr. 13 Bis, Cobadin, județul Constanța și obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice”.
 
Asociații Bel Electric Cable SRL sunt Ioana Pițigoi și Laurențiu Claudiu Pițigoi. Cei doi dețin 50% din capitalul firmei.
 
În poziția de administrator se află Ioana Pițigoi.
 
Ea mai apare în compania radiată Bell Electric SRL, iar Laurențiu Claudiu Pițigoi figurează în Smart Green Energy SRL și New Sun Energy SRL.
 
Conform termene.ro, Bel Electric Cable SRL are câștigate 281 de cumpărări directe. Printre autoritățile contractante se află: Liceul Cobadin, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva RA, Primăria Ciocârlia, Primăria Topraisar, Primăria Mereni etc.
 
În ultimul an, firma a realiat un profit de 631.835 de lei, o cifră de afaceri de 5.824.522 de lei și 16 angajați în medie.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Comuna Nicolae Bălcescu, peste 2,12 milioane de euro pentru modernizarea tramei stradale. Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii