Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția de Mediu, anunț pentru Monsson SRL vizând investiția din Nicolae Bălcescu

ro

29 Nov, 2023 17:00 1043 Marime text
  • Proiectul este propus a fi amplasat în extravilanul comunei Nicolae Bălcescu, parcela A 633/11, titularul fiind Monsson SRL (fostă Monsson Alma SRL).
Monsson SRL, fostă Monsson Alma SRL, a primit răspuns de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, cu privire la investiția din comuna constănțeană Nicolae Bălcescu.
 
APM a anunțat publicul interesat asupra actualizării Deciziei etapei de încadrare pentru proiectul „Construcție capacitate nouă pentru producția de hidrogen verde în instalație de electroliză – Nicolae Bălcescu, Constanța“.
 
Proiectul este propus a fi amplasat în extravilanul comunei Nicolae Bălcescu, parcela A 633/11, titularul fiind Monsson SRL (fostă Monsson Alma SRL).
 
Despre Monsson SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe data de 29 noiembrie 2023, Monsson Alma SRL a fuzionat cu Monsson SRL (MOf. Nr. 4087/14.09.2023).
 
Monsson SRL a fost înființată în 1997, are sediul social în Gălbiori, județul Constanța, și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Monsson SRL este deținută de compania luxemburgheză Monsson SARL (care se regăsește și în West Power Investments SRL și Monsson Invest SRL) și Maria Muntmark, administrator fiind Emanuel Muntmark.
 
Numele lui Emanuel Muntmark se regăsește și în Energo Windprod SRL Constanța, Eco Power Wind SRL Constanța, Pecineaga Energies SRL Constanța, Monsson Trading SRL Constanța, Vulturu Wind Farm SRL Constanța, Crucea Power Park SRL Constanța, Saraiu Wind Farm SRL Constanța, Vulturu Power Park SRL Constanța, New Trend Energy SRL Constanța, Foton Power Energy SRL Constanța, Monsson Logistic SRL Constanța, Toplet Energy SRL Caraș-Severin, Mireasa Energies SRL Constanța, Plusenerg SA Constanța, Magea Structures SRL Constanța, Wind Power Plant SRL Constanța, Monsson Power SRL Constanța, Galbiori Wind Farm SRL Constanța, Green Energy Delamarina SRL Constanța, Monsson Invest SRL Constanța.
 
În 2022, Monsson SRL a declarat 43 de angajați, profit peste 2,74 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 36,69 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Decizie publicată în Monitorul Oficial. Fuziune realizată prin absorbţia Monsson de către Monsson Alma

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii