Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Logi Bic SRL va dota, cu peste 100.000 de euro, unitățile școlare din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

ro

19 Feb, 2024 17:00 716 Marime text
  • Aurora Teodorescu și Constantin Teodorescu sunt asociați cu părți egale în Logi Bic SRL.
Logi Bic SRL Constanța și-a adjudecat de la Primăria Nicolae Bălcescu, prin procedura simplificată, contractul vizând dotarea cu mobilier și materiale didactice unitățile de învățământ din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 539.421 de lei fără TVA, adică peste 108.000 de euro, la cursul actual.
 
În cadrul procedurii de atribuire a contractului a fost depusă o singură ofertă.
 
Denumirea achiziției este „Contract: Furnizare mobilier și materiale didactice în cadrul proiectului: «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din Comuna Nicolae Bălcescu, Județul Constanța»“.
 
Astfel, achiziția presupune mobilier pentru 17 săli de clasă, mobilier pentru laboratorul de informatică, mobilier și materiale didactice specifice necesare pentru dotarea a cinci săli de grupă preșcolari, mobilier și materiale pentru Cabinetul psihopedagogic și aparatură și materiale didactice specifice pentru sala de sport.
 
Inițial, achiziția era estimată la 539.790,81 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Logi Bic SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 19 februarie 2024, Logi Bic SRL a fost înființată în 2000, are sediul social în Constanța, pe strada Verde și se ocupă de fabricarea de mobilă n.c.a.
 
Asociați cu părți egale sunt Aurora Teodorescu și Constantin Teodorescu, iar Constantin Teodorescu este și administrator.
 
Numele celor doi se regăsesc și în Market Expert SRL, în timp ce Constantin Teodorescu figurează și în T & M Dropia SRL.
 
Conform termene.ro, Logi Bic SRL figurează cu 135 de achiziții directe (Club Sportiv Victoria Cumpăna, Autoritatea Navală Română, Comuna Castelu printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Comuna Nicolae Bălcescu, SN Nuclearelectrica SA autorități contractante).
 
În 2022, Logi Bic SRL a declarat 49 de angajați, profit peste 250.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,32 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Aquaserv SA, contract de 7,63 de milioane de euro cu firma care a construit clădirea unui binecunoscut mall din Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii