Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice LCS Ideal Top Construct SRL și Ace Proiect Vision SRL, contract peste 460.000 de euro pentru lucrări la Școala Gimnazială Nr. 1 Dorobanțu (DOCUMENT)

ro

13 Jan, 2024 16:33 912 Marime text
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
LCS Ideal Top Construct SRL și Ace Proiect Vision SRL și-au adjudecat de la Primăria Nicolae Bălcescu un contract vizând creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Dorobanțu.


Informația privind atribuirea contractului a fost publicată în Sistemul Public al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru acest contract.


Conform sursei citate, contractul a fost ajdudecat la suma estimată inițial, de 2.325.095,99 de lei fără TVA, suma echivalând cu peste 467.000 de euro, la cursul actual.


Denumirea contractului este „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări în cadrul proiectului: «Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice – Școala gimnazială nr. 1 Dorobanțu»“.

Conform SEAP, nu este posibilă subcontractarea.
 

Despre LCS Ideal Top Construct SRL

La finele anului 2023, LCS Ideal Top Construct SRL și-a adjudecat alături de o altă firmă contractul vizând renovarea Căminului Cultural din Gârliciu.


Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 ianuarie 2024, LCS Ideal Top Construct SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii, nr. 22B și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Firma este deținută și administrată de Andrei Lăcusteanu, care figurează și în Activ LCS Development SRL și LCS Management & Construction SRL.

LCS Ideal Top Construct SRL figurează cu o achiziție directă (Orașul Broșteni, autoritate contractantă) și 14 contracte publice (Comuna Nicolae Bălcescu, Comuna Gârliciu, Orașul Ianca, Orașul Murfatlar printre autoritățile contractante).

În 2022, societatea a declarat 21 de angajați, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,57 de milioane de lei.

 

Despre Ace Proiect Vision SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 ianuarie 2024, Ace Proiect Vision SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în Cluj-Napoca, strada Sfânta Vineri, nr. 5 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.


Asociat unic și administrator figurează Silviu Rareș Pop, al cărui nume figurează și în CSP Proiect Line SRL.


Conform termene.ro, Ace Proiect Vision SRL figurează cu trei achiziții directe (Municipiul Constanța și Județul Timiș autorități contractante) și contractul public cu Comuna Nicolae Bălcescu.


În 2022, societatea a declarat un angajat, profit aproape 180.000 de lei și cifra de afaceri aproape 200.000 de lei.


În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Afaceri Constanța
Primăria Nicolae Bălcescu a încheiat un contract ce vizează Grădinița „Albă ca Zăpada” (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii