Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC trimite utilaje de deszăpezire în judeţul Vrancea (Galerie foto)

ro

14 Feb, 2012 00:00 1542 Marime text
ajutoarecjc.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a anunţat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că, de la Constanţa, au luat drumul judeţului Vrancea mai multe utilaje de deszăpezire. Anunţul a fost făcut în contextul demarării unei campanii de strângere de ajutoare pentru persoanele sinistrate din judeţele Vrancea, Buzău şi Ialomiţa.

Concret, de la Constanţa spre Vrancea au plecat şase utilaje ale Consiliului Judeţean, ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri, pe două trailere, ceea ce înseamnă, conform spuselor lui Nicuşor Constantinescu, trei echipaje cu un atelier mobil pentru depanare. Acestea au fost repartizate în comuna Băleşti, judeţul Vrancea. El a menţionat că un camion încărcat cu ajutoare plecase deja către localitatea Băleşti, iar un al doilea urma să plece în cursul zilei de ieri.

Preşedintele Consiliului Judeţean a făcut un apel către agenţii economici, dar şi către locuitorii judeţului Constanţa, în ideea ca aceştia să contribuie cu ajutoare pentru persoanele sinistrate, constând în alimente neperisabile. În acest scop, au fost amenajate mai multe puncte de colectare, la sediul CJC, la Pavilionul Expoziţional, la sediile RAJA, la cele ale RAJDP, precum şi la cluburile de pensionari din municipiul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii