Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou protest în Tomis 3 în locul în care va fi relocată Biserica Izvorul Tămăduirii din Constanţa (galerie foto + video)

ro

11 Apr, 2017 18:52 4627 Marime text
Zeci de persoane s-au adunat din nou în această seară în Tomis 3 în zona în care va fi relocată Biserica Izvorul Tămăduirii. Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că în loc să fie amenajată o parcare sau un loc de joacă pentru copii, în acel spaţiu va fi ridicat un lăcaş de cult. 

Proteste au mai avut loc şi zilele trecute în acelaşi loc, la acestea participând atât cetăţeni care sunt pro cât şi constănţenii care sunt contra relocării bisericii Izvorul Tămăduirii. Unii dintre protestatari au participat şi la acţiunile trecute în speranţa că glasul lro va fi auztit şi li se va respecta dorinţa. 

Citeşte şi:

UPDATE. Discuţii aprinse. Un nou protest în Tomis 3, în zona în care va fi relocată Biserica Izvorul Tămăduirii (galerie foto + video)
 
ÎPS Teodosie, Primăria şi campania de recredibilizare a arhiepiscopului Tomisului. Biserica „Izvorul Tămăduirii“, izvor de discordie între enoriaşi sau manipulare (galerie foto+video)

Protest în Tomis 3 în parcarea pe care va fi construită o biserică (galerie foto+video+document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii