Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Liber al Navigatorilor. Comandantul Tǎnase Adrian Florin, pus in libertate

ro

19 Mar, 2020 17:36 1883 Marime text
Comandantul Tǎnase Adrian Florin a fost pus in libertate.

Ieri, cererea comandantului Tanase Adrian înaintatǎ de avocatul sǎu dl. Marco Tringali a fost definiv aprobatǎ. Comandantul Tǎnase este liber sǎ plece în tarǎ dupǎ mai bine de doi ani de detenţie şi arest la domiciliu. În Italia s-au suspendat sedinţele de judecatǎ cu excepţia celor foarte urgente.

Dl. Marco Tringali a declarat: ” Clientul meu, Dl. Tǎnase Adrian este nevinovat şi drept urmare pronuntarea judecatorilor din acest dosar este evidentǎ. Aceştia au acceptat cererea de eliberare fǎrǎ condiţii, o decizie foarte importantǎ care ne aratǎ cǎ judecatorii au luat în calcul apǎrarea facutǎ de noi şi au devoalat capetele de acuzare înaintate de procurori. Ne aṣteptǎm ca aceastǎ decizie sǎ fie menţinutǎ în urmatoarea şedintǎ de judecatǎ si astfel calvarul acestui om sǎ se incheie definitiv.”

Sindicatul Liber al Navigatorilor a fost în permanenţǎ aproape de dl. Tanase , a crezut în nevinovǎţia acestuia şi, desi nu era înscris în organizaţie, am reusit prin acţiunile si suportul nostru sǎ atragem atenţia asupra acestui caz foarte complicat atât în tarǎ cât şi în Italia/Catania. Mulţumim tuturor celor care au fost alǎturi de comandantul Tǎnase şi au crezut în nevinovaţia lui.

Acum a aparut o noua problema. Drumul cǎtre casǎ este inchis şi nu sunt foarte multe variante de cǎlǎtorie spre România, transmite o postare de pe pagina de Fcaebook a Sindicatului Liber al Navigatorilor.

Sursa foto-captura: Sindicatul Liber al Navigatorilor






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii