Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:24 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Navigatorii români și criza Coronavirus. Despre vaccinare și drepturile personalului navigant

ro

20 Apr, 2021 12:46 1834 Marime text


Interviu LIVE miercuri 21 aprilie, ora 14.00, cu Adrian Mihălcioiu, lider Sindicatul Liber al Navigatorilor – reprezentant ITF în România


•    Din luna martie 2020, navigatorii au avut de trecut poate cel mai greu test al profesiei pe care și-au ales-o, în contextul generat la nivel global de criza Coronavirus.
•    Tot mai mulți navigatori, români, dar și din afară, se vaccinează anti-Covid, atât de teama în sine a contactării virusului, cât și pentru un acces neîngreunat în diferite porturi ale lumii sau la bordul navelor.
•    Despre toate aspectele legate de lupta anti-Covid din linia întâi a navigatorilor vorbim miercuri, 21 aprilie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE cu Adrian Mihălcioiu, inspector ITF în România și, totodată, lider al Sindicatului Liber al Navigatorilor.


Purtați pe ape, departe de case și familii, de motoarele unor ambarcațiuni de mare tonaj, fără a pune piciorul pe uscat chiar săptămâni întregi la rând, navigatorii au avut de trecut poate cel mai mare și mai greu test al profesiei pe care și-au ales-o, în anul marcat recent, în martie.

Criza Coronavirus și-a pus amprenta și pe sectorul navigant, la nivel global.

În prezent, tot mai mulți navigatori, români, dar și din afară, se vaccinează anti-Covid, atât de teama în sine a contactării virusului, cât și pentru un acces neîngreunat în diferite porturi ale lumii sau la bordul navelor.

Despre toate aspectele legate de lupta anti-Covid din linia întâi a navigatorilor vorbim miercuri, 21 aprilie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE cu Adrian Mihălcioiu, inspector ITF în România și, totodată, lider al Sindicatului Liber al Navigatorilor.


Totodată, liderul SLN va face precizări și despre modalitatea în care se pot programa navigatorii români pentru vaccin și vă rsăpunde întrebărilor ce se vor adresa în timpul transmisiei live.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?

Comentarii