Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize sub brad, pentru copii, pregătite de Sindicatul Liber al Navigatorilor! Număr record de pachete, în acest an

ro

17 Dec, 2022 00:00 2404 Marime text
  • Astăzi, 17 decembrie 2022, de la ora 10.30, copiii navigatorilor membri de sindicat sunt așteptați la Serbarea de Crăciun, unde noi surprize sunt pregătite pentru micuți, acestea incluzând colinde, dar și teatru profesionist pentru copii.
Sindicatul Liber al Navigatorilor le-a pregătit bucurii sub bradul de Crăciun copiilor navigatorilor, membri ai SLN, respectând astfel o tradiție ce durează de peste 30 de ani!
 
„Moș Crăciun cu plete dalbe va lăsa tolba sa plină de surprize la sediul Seamen’s Club Constanta, anul acesta fiind pregătite un număr record de 786 de pachete ce vor fi distribuite copiilor navigatorilor“, a precizat Adrian Mihălcioiu, liderul SLN Constanța. În top, se află o familie de navigator cu șapte copii minori, care se vor bucura de surprizele pregătite de SLN.
 
În plus, astăzi, 17 decembrie 2022, de la ora 10.30, copiii sunt așteptați la Serbarea de Crăciun, unde noi surprize sunt pregătite pentru micuți, acestea incluzând colinde, dar și teatru profesionist pentru copii.


 
Serbarea va avea loc la sediul Seamen’s Club Constanta, din strada Traian.
 
An de an, sindicatul pregătește surprize pentru copiii navigatorilor membri, marcând astfel într-un mod deosebit una dintre cele mai importante sărbători creștine.
 
În Galeria Foto puteți vedea imagini de la serbările de Crăciun din anii anteriori organizate de Sindicatul Liber al Navigatorilor.

Sursa foto: Sindicatul Liber al Navigatorilor
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
ZIUA-n amiaza mare
Liderii SLN - „Navigatorii, uitați de autoritățile române”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii