Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Spital Poarta Albă cumpără sistem de supraveghere video și butoane de panică (document)

ro

30 Oct, 2019 00:00 2811 Marime text

Penitenciarul Spital Poarta Albă organizează o licitație pentru achiziție sistem de supraveghere video cu 35 de camere, butoane de panică și acces restricționat.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 31 octombrie 2019, valoarea estimată fiind de 21.000 de lei. Conform caietului de sarcini, achiziția și montarea unui sistem video cu 35 de camere video este necesar pentru Penitenciarul Spital Constanța Poarta Albă și va include restricționarea accesului prin utilizarea unui sistem magnetic cu acces pe bază de card și amortizor hidraulic pentru 3 uși și montarea unor butoane de penică pentru 7 locații din cadrul instituției.

Sistemul de supraveghere video cu camere de luat vederi este destinat supravegherii secțiilor de deținere E1, E2, E3 atât interiorul cât și exteriorul acestora, a curților de plimbare și a altor obiective. Restricționarea accesului este necesar pentru diminuarea orelor de funcționare și a încărcării inutile a spațiului de stocare, iar butoanele de panică sunt destinate spațiilor care datorită legislației specifice nu permite supravegherea video, cum ar fi cabinete medicale, săli de tratamente etc.

În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de publicitate la care facem referire.


Citește și

Penitenciarul Poarta Albă cumpără cartofi pentru masa deținuților (document)

Mai multe societăţi comerciale au bătut palma cu Penitenciarul Poarta Albă. Iată ce vor livra! (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii