Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Trei bărbați au ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Iată motivele

ro

08 Feb, 2024 15:02 869 Marime text
foto: Unsplash Mandate puse în aplicare de polițiști la Constanța. 
 
La data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Urmărite sau Dispărute au identificat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în fomă continuată.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
                                                                                        
La data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Urmărite sau Dispărute au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în fomă continuată.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, transmite IPJ Constanșa. 
                                                                                        
La data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Urmărite sau Dispărute au identificat un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în fomă continuată.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a mai punctat sursa citată. 
 

Citește și:

Identificat într-un tren care circula pe ruta Constanța– BucureștiCât timp va petrece după gratii, la Poarta Albă, un bărbat acuzat de tăinuire
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii