Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:09 22 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe societăţi comerciale au bătut palma cu Penitenciarul Poarta Albă. Iată ce vor livra! (document)

ro

29 Jul, 2019 00:00 752 Marime text
Penitenciarul Poarta Albă a semnat cu Matra SRL, Granbis SRL, Super Extra Pan SRL, Stedyan Com SRL, Ama Fruct CP SRL, Doiman Com SRL, Nicbac Prod SRL, Ned Com SRL, care şi-au adjudecat loturi din contractul „Achiziţie alimente (carne de pasăre, carne de vită, carcasă de porc, subproduse de porc, slănină de porc)“.
 
Contractul „Achiziţie slănină de porc şi subproduse din carne de porc“ a fost semnat cu societatea Matra SRL, valoarea acestuia fiind de 126.600 de lei. Contractul „Achiziţie carcasă de porc, cozonac, ouă“, în valoare de 984.000 de lei, a revenit societăţii Granbis SRL. În valoare de 499.550 de lei, contractul „Achiziţie ceapa, cârnaţi trandafir, salam de vară, ţelină, varză, vinete, tomate, dovlecei, ardei gras“ a fost adjudecat de Super Extra Pan SRL. Contractul „Achiziţie brânză de vacă, sare, amelioratori, morcov, păstârnac“, în valoare de 311.470 de lei, a fost câştigat de Stedyan Com SRL. Contractul „Achiziţie mere“, în valoare de 39.800 de lei, a fost semnat cu Ama Fruct CP SRL. De asemenea, contractul „Achiziţie peşte, amestec condimente, fulgi de cartofi, cartofi“, în valoare de 396.500 de lei, a fost semnat cu Doiman Com SRL.
 
Nu în ultimul rând, contractul „Achiziţie carne de vită“, în valoare de 360.000 de lei, a fost adjudecat de Nicbac Prod SRL, iar contractul „Achiziţie lapte praf, prăjitură tip Măgura, carne de pasăre“, în valoare de 182.440 de lei, societăţii Ned Com SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii