Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâiul tenismen al familiei Halep a ridicat, ieri, diploma de cetăţean de onoare acordată Simonei Halep

ro

24 Jun, 2014 00:00 3641 Marime text
Simona Halep, tenismena originară din Constanţa care ocupă locul 3 în ierarhia WTA, a primit, ieri, distincţia de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa. Cu acest prilej, Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa i-a acordat acesteia o diplomă de onoare, dar şi cheia oraşului.

Acestea au fost ridicate însă de fratele tenismenei, Nicolae Halep, de la primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre. „Sigur, sunt unii care o să spună că propuseseră să o facem acum câteva luni de zile cetăţean de onoare şi eu atunci am spus că trebuie să mai crească. Văd că a stimulat-o, a urcat în ierarhie repede de tot. Felicitări!“, a declarat şeful administraţiei publice locale constănţene.
Fratele Simonei Halep, Nicolae Halep, are 28 de ani şi a fost primul tenismen al familiei, cel de la care Simona a preluat ştafeta. Chiar dacă tânărul a renunţat la un moment dat la tenis, Simona nu s-a oprit, dovadă fiind fulminanta sa ascensiune. Nicolae Halep se ocupă, alături de tatăl său, de administrarea afacerilor familiei.

„Diploma de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa se acordă domnişoarei Simona Halep pentru rezultatele excepţionale obţinute în tenisul mondial. Prin talent, voinţă şi foarte multă muncă, ea a câştigat numeroase turnee internaţionale, atât la juniori, cât şi la seniori, ultimele rezultate propulsând-o pe locul 3 WTA“, scrie pe diploma ridicată, ieri, de Nicolae Halep. Acesta din urmă a transmis constănţenilor, primarului şi Consiliului Local Municipal „multă sănătate“.
Tot ieri, CLM Constanţa a votat proiectul prin care tenismena va primi, în calitatea sa de cetăţean de onoare, un teren în suprafaţă de 480,79 mp, teren situat în zona Spitalului Militar Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii