Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Moinescu se adresează printr-o scrisoare consilierilor locali în problema vânzării Parcului Industrial

ro

26 Mar, 2012 01:26 2388 Marime text
dumitru moinescu se adreseaza printr o scrisoare consilierilor locali in problema vanzarii parcului industrial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geppetto 26 Mar, 2012 21:41 Eu am incredere in proiectul primarului Dumitru Moinescu, proiectul care va crea locuri de munca, proiectul care va atrage dupa sine multe alte proiecte destinate dezvoltarii economice si sociale a Medgidiei, proiectul care va intineri populatia Medgidiei. Succes echipei care stie ca singura cale de a castiga voturile medgidienilor este de a crea ceva bun.
  • CONSTANTIN ENE 26 Mar, 2012 09:41 Sa vinzi 200 de ha la pretul de 0,8 euro/mp este hotie murdara ! Se pare ca la primaria Medgidia zornaie catusele si canta cucuveaua !
  • gogaie 26 Mar, 2012 09:33 sunt curios sa vad reactia consilierilor psd si a d-nei vladescu in mod special(o sa bage capul in nisip ca strutul sau o sa aiba o atitudine critica fata de proiectul lui iordache?)...la consilierii pnl n-am nicio asteptare...ei voteaza precum le comanda iordache avand manutele legate cu sfoara...cand apasa iordache pedala,pnl-istii ,hop si ei cu manuta sus!
  • Maria 26 Mar, 2012 08:41 Oare chiar asa de nerusinati si iresponsabili vor fi?Este incredibil!Inainte de alegeri vor sa fie siguri ca dupa ei :POTOPUL!!!Doamne ,doar in Romania poti vedea atita iresponsabilitate!De ce cetatenii Medgidiei nu merg la Primarie sa le ceara socoteala .Pentru a face asa ceva trebuiau sa faca un referendum!!Ca nu este viitorul si pamintul lor!!RUSINE IORDACHE si a celor care vor semna!O sa ramina in istoria Medgidiei !!!Domnule Moinescu!Scoateti cetatenii in strada ca nu este de gluma cu atata iresponsabilitate!Medgidia si D-voastra nu trebuie sa va ingenunchiati in fata lor?CINE A PROPUS ACEASTA VINZARE?Sa iasa in fata poporului sa declare!Sa-l stie toata tara!!!
  • Ionelia 26 Mar, 2012 06:50 Aceasta sedinta va fii una dintre cele mai grele !!! Acum vom vedea adevarata fata a celor pe care, noi prin votul nostru i-am ales sa ne conduca destinele in anul 2008 !!! Va fii proba lor de loialitate si de demnitate !!!