Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 10 20 martie 2024 Energia Echinocțiului se simte din plin

ro

20 Mar, 2024 11:57 539 Marime text

Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 10
20 martie 2024
Energia Echinocțiului se simte din plin.
Și cele bune, și cele rele – există în viața noastră la suprafață – să le vedem mai bine.

Astăzi ne folosim iar de cuvintele și gândurile lui Lazarev, din cursul ”Vindecarea sufletului”, pentru a ne acorda energiei zilei.
”Un atașament puternic la nivel fizic, spiritual sau sufletesc ne îndepărtează de Dumnezeu.
De aceea, este necesar să fim capabili să facem sacrificii – iar sacrificiul poate fi forțat sau voluntar.
Sacrificiu forțat înseamnă că ai fost furat, ai fost jignit, umilit. Dacă iertăm, înțelegând că noi am provocat toate acestea, prin starea noastră interioară, acesta este un ”sacrificiu”.

Adică, o pierdere poate fi transformată într-un sacrificiu voluntar.
Și atunci, în loc de pedeapsă, primim o recompensă.”
Putem astăzi să constatăm cum facem sacrificii voluntare sau forțate și nu ne supărăm, nu începem să plângem, să ne jeluim, nu dăm telefon tuturor să strigăm ce am pățit noi ”ia uite ce mi s-a întâmpla!!”?
Indiferent ce este astăzi și cum este energia zilei, putem să ne vedem de treaba noastră, de micile activități ale zilei, de gătit, cumpărături, curățenie, scris la computer, completat dosare etc?

Fără să ne lăsăm trași în energia jeluirii, a nemulțumirii, a revoltei și a scenariilor ce ne sunt oferite, de modul în care majoritatea oamenilor comunică între ei?
Putem să nu lăsăm familia să ne tragă în jeluiri?
Chiar dacă îi auzim nemulțumiți, iritați, enervați că lumea din jur nu este pe placul lor?

Putem să nu mai lăsăm remarcile răutăcioase despre guvern, starea drumurilor, lipsa banilor, sistemul de sănătate, primărie și alte asemenea să ne agațe și să le purtăm cu noi ziua întreagă?
Putem să fim iar copii, să ne intre pe o ureche și să ne iasă pe alta, că doar este același cântec pe care îl auzim iar și iar, zi de zi, de ne-am săturat la maxim?
Putem, dacă ne acordăm în energia iubirii, care se simte în Natura din jur.

Ne uităm la culorile arborilor și florilor de primăvară, ne uităm la magnoliile înflorite, ascultăm ciripitul păsărilor, observăm verdele care se reîntoarce, după luni de cenușiu și realizăm că viața merge înainte, indiferent de micile sau marile telenovele în care sunt prinși oamenii.
Echinocțiul de primăvară ne arată că Natura își vede liniștită de treaba ei.

Putem și noi, astăzi, să ne vedem liniștiți de treburile noastre, chiar dacă ocazional mai face câte un sacrificiu energetic?
Nu de alta, dar să ne mai trezească din amorțire și din somn.

Dacă doriți să faceți un sacrificiu ”voluntar” și să petreceți două ore alături de noi, la Webinarul despre Fertilitate și creativitate, recompensa poate fi focalizarea minții pe o energie dinamică și aducătoare de echilibru.
https://alchida.ro/.../webinar-fertilitate-sustinut-de.../

Sau dacă aveți și mai mult curaj, vă puteți înscrie la Școala Sănătate 5D, unde alături de multă informație și teorie scrisă, avem și întâlnirile directe (cea din luna martie este la finalul lunii, pe 28 martie, așa că mai aveți timp să ”o prindeți”), cu înregistrările lor disponibile pe platformă. https://www.sanatate5d.ro/

Personal, continui să particip la programe de formare, precum este cursul lui Lazarev ”Vindecarea sufletului”, pentru că îmi ajută mintea să stea focalizată pe idei și concepte ce-mi permit ”să-mi văd de treaba mea”. Și continui să ofer programe de formare în domeniul sănătății corpului fizic, pentru că este o altă modalitate de ”servire” pentru educație / auto-educație. Nu pot să predau și să-i învăț pe alții decât ceea ce știu, aplic și înțeleg personal. Zi de zi, îmi văd de propriul proces și zi de zi, continui să împărtășesc din prea plinul venit de la Forța vieții și corp, cu toți cei interesați (inclusiv în aceste postări zilnice).

De mult nu mai sunt ”sacrificii”, ci activități cu sens, care îmi permit să rămân în fluxul de energie al zilei și al lumii.
Astăzi este despre Echinocțiul de primăvară, ziua egală cu noaptea, treaba mea versus telenovela lumii. Adică, astăzi este despre echilibru.
Cu iubire, pentru noi toți,

Articol și fotpo preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii