Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța mesaj de Ziua României „Sărbătorim unitatea, libertatea și determinarea românilor, valori care definesc națiunea noastră"

ro

01 Dec, 2023 15:22 892 Marime text


1 Decembrie este sărbătoarea noastră, a românilor, oriunde ne-am afla pe pământ.

Este și un moment de profund respect și amintire pentru înaintașii noștri, care au luptat pentru idealurile de libertate și democrație ale țării.

Partidul Național Liberal a fost parte a tuturor momentelor importante din istoria și modernizarea României.

La 1 Decembrie 1918, premierul liberal Ion I.C. Brătianu a făcut o prioritate din reîntregirea țării și a reușit să pună bazele unui stat consolidat.

Cu acest prilej, președintele filialei Constanța a Partidul Național Liberal a transmis un mesaj tuturor românilor:


„Dragi români, să păstrăm viu spiritul de patriotism, solidaritate și dragoste pentru țara noastră și împreună să construim o Românie de care să fim cu toții mândri!

Această zi să ne aducă mereu împreună și să ne inspire să fim mai uniți! Desigur, fie ca steagul nostru tricolor să fluture, cu mândrie, oriunde bate o inimă de român, iar generația noastră să adauge o filă nouă la povestea României.
Cu ocazia Zilei Naționale a României, vă transmit cele mai sincere felicitări și urări de bine! Astăzi, sărbătorim unitatea, libertatea și determinarea românilor, valori care definesc națiunea noastră.
 
La mulți ani, România! La mulți ani, români!" - a transmis deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii