Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa organizează achiziţie publică pentru cadastrarea unor imobile

ro

02 Oct, 2017 00:00 3008 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa vrea să actualizeze planurile cadastrale prin înscrierea în cartea funciară a imobilului (teren+construcţii), dezmembrare şi alipire teren aferent extinderii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori“ (fosta Şcoală Specială nr. 2), precum şi planurile cadastrale ale terenului rezultat în urma dezmembrării aparţinând Centrului de Plasament „Traian“ Constanţa. În acest sens, organizează o achiziţie publică.
 
Potrivit anunţului de organizare a procedurii, după atribuirea contractului, durata de execuţie este de 90 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere. La achiziţie pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu
cont în SEAP. Operatorul economic care are calitatea de ofertant trebuie să facă dovada că este autorizat ANCPI pentru prestarea serviciilor solicitate, în conformitate cu reglementările în vigoare. Condiţii de adjudecare: preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de depunere a ofertelor: 5.10.2017, ora 15.00, la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii