Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Băneasa alocă aproximativ 400.000 de euro pentru execuția lucrărilor la centrul de colectare prin aport voluntar (DOCUMENT)

ro

18 Mar, 2024 17:00 609 Marime text
  • Suma alocată de primăria Băneasa pentru această achiziție este de 1.975.474,59 de lei, fără TVA (aproximativ 400.000 de euro la cursul actual)
 
Primăria comunei Băneasa, județul Constanța, a atribuit prin procedură simplificată un contract firmei Kriskon.
 
Obiectul contractului este execuție lucrări pentru obiectivul „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Băneasa, județul Constanța”.
 
Suma alocată de primăria Băneasa pentru această achiziție este de 1.975.474,59 de lei, fără TVA (aproximativ 400.000 de euro la cursul actual).
 
Descriere succintă
 
Achiziția presupune atribuirea unui contract de execuție lucrări, al cărui obiect constă în execuția lucrărilor de construcții pentru obiectivul „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Băneasa, județul Constanța”, pentru care UAT Comuna Băneasa a obținut o finanțare nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul I - Tranziția verde, Componenta C3 - Managementul deșeurilor, Investiția I1 – Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/ comune, Sub-investiția I1.a – Înființare de centre de colectare prin aport voluntar în baza Contractului de Finanțare nr. C3_I1.A_1_65565/03.02.2023.
 
Primăria Băneasa și Kriskon au încheiat contractul la data de 6 martie 2024, iar acesta a apărut în SEAP pe 15 martie 2024.
 
Despre Kriskon
 
Potrivit termene.ro, Kriskon SRL are sediul în județul Mureș, anul înființării este 2005 și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Kriskon SRL a avut o cifră de afaceri de peste 4,5 milioane de lei în anul 2022, raportată la un profit de peste 90.000 de lei și numărul de angajați a fost de 22.
 
Viorel Huruba figurează atât ca asociat unic, cât și ca administrator în Kriskon SRL, după cum se arată pe termene.ro.
 
Potrivit sursei citate, el mai este în Domeniile Tarnave SA și Kordex Com SRL.
 
Kriskon SRL are încheiate șapte contracte de achiziții publice și cinci achiziții directe.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Băneasa cheltuie aproximativ două milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii