Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

ro

29 Mar, 2024 17:00 568 Marime text
  • Primăria Hârșova din județul Constanța a organizat procedura simplificată, online, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de lucrări/proiectare și executare, având ca obiect „Realizarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru „Reabilitare străzi locali în orașul Hârșova, județul Constanța”», licitație contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
  • Contestația a fost depusă de Oyl Company Holding AG SRL a fost admisă și este obligatorie pentru părți și poate fi atacată cu plângere în termen de 10 zile
  • CNSC a dispus anularea deciziei de respingere a ofertei depusă de Oyl Company Holding AG SRL, anularea raportului procedurii precum și a tuturor comunicărilor subsecvente acestuia
  • Consiliul a mai dictat și continuarea procedurii, prin reevaluarea ofertei companiei controlate de omul de afaceri Corneliu Dragomir
 


 
Primăria Hârșova din județul Constanța a organizat procedura simplificată, online, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de lucrări/proiectare și executare, având ca obiect „Realizarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru „Reabilitare străzi locali în orașul Hârșova, județul Constanța”», licitație contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Contestația nr. 520/15.02.2024 a fost depusă de Oyl Company Holding AG SRL, lider al asocierii formate din Oyl Company Holding AG SRL și Creative Road Design SRL, reprezentată prin administrator Ing. Dipl. Micșa lon-Sorin și convențional prin avocat Constantin Marius, împotriva comunicării rezultatului procedurii de atribuire comunicat cu adresa nr. 2138/08.02.2024.

Asocierea a solicitat: anularea adresei de comunicarea a rezultatului nr. 2138/08.02.2024; anularea în partea ce vizează oferta contestatorului a raportului procedurii nr. 2135/08.02.2024 și obligarea Autorității contractante la continuarea procedurii de atribuire și la stabilirea ofertei câștigătoare prin aplicarea corectă a criteriului de atribuire stabilit prin documentația de atribuire.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a adoptat la data 21.03.2024, decizia nr. 715/C10/451 prin care a admis contestația formulată de Oyl Company Holding AG SRL în contradictoriu cu orașul Hârșova.

Totodată, CNSC a dispus anularea deciziei de respingere a ofertei depusă de Oyl Company Holding AG SRL, anularea raportului procedurii nr. 2135/08.02.2024, precum și a tuturor comunicărilor subsecvente acestuia.

În temeiul prevederilor art. 26 alin. (5) din Legea nr. 101/2016, CNSC a mai dictat continuarea procedurii, după îndeplinirea dispozițiilor de mai sus, prin reevaluarea ofertei Oyl Company Holding AG SRL conform motivării și stabilirea ofertei câștigătoare dintre ofertele admisibile, potrivit criteriului de atribuire stabilit, în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei decizii.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016 și poate fi atacată cu plângere, în temeiul art. 29 din același act normativ, în termen de 10 zile de la comunicare.

Despre Oyl Company Holding AG SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 26 ianuarie 2024, firma Oyl Company Holding AG SRL a fost înființată în anul 2006, sediul social este la Slobozia, în județul Ialomița, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor“.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Oyl Company Holding AG SRL a avut o cifră de afaceri de 229.115.508 lei și un profit de 4.893.565 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 543.    
 
Asociat unic în Oyl Company Holding AG SRL este Corneliu Dragomir, iar calitatea de administrator este deținută de Ion - Sorin Micșa.
 
Platforma termene.ro informează că firma Oyl Company Holding AG SRL are peste 300 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 160 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 25 ianuarie 2024).
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:

Licitații Constanța Oyl Company Holding AG, acord cadru cu CNAIR SA pentru lucrări de întreținere curentă (DOCUMENT)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii