Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bora Bora, inca un kitch pe Tomis (document)

ro

29 Jun, 2010 03:30 4260 Marime text
cap_8.jpgBora Bora este un nou bar pe bulevardul Tomis nr. 56, vis-a-vis de Primărie. Adică exact acolo unde se adună toată „crema" oraşului. Barul nu iese în evidenţă decât cu amplasarea, preţurile extraordinar de mari şi modul groaznic de amenajare. Canapelele sunt micuţe, închise la culoare şi hidos de strălucitoare. Cum poţi să crezi că o canapea care străluceşte îţi aduce clienţi? Să nu mai spun de acele scaune foarte înalte din mijlocului barului. Care-i scopul lor? Nu sunt nici confortabile, mai mult, încurcă şi aglomerează localul. Lustrele sunt ele frumoase, dar nu pentru acest tip de bar. Sunt pentru locuri luxoase, dar se pare că „îşi găsesc locul" dacă vrei ceva kitch, aşa cum este Bora Bora. Ca orice alt local de pe Tomis care se respectă, au şi ei mese pe trotuar care încurcă circulaţia pietonală. Spunea cineva într-un comentariu la un alt articol cum că în ţările dezvoltate această practică de a scoate mese pe trotuar este foarte apreciată. Sunt de acord, doar că în acele zone nu se circulă şi cu maşina, ci doar pe jos. Este loc de promenadă şi acele mese nu încurcă aşa mult cum o fac în cazul barurilor noastre, care-şi pun mesele la un metru de stradă. Ajungem şi la preţuri: sunt exagerat de mari. Aş plăti 7 - 8 lei pe o cafea doar dacă merită. Aici nu merită. La maxim 20 de metri de barul acesta găseşte cafea la 4 - 5 lei. Nu văd de ce aş plăti aşa mult aici. Şi în alte locuri este şi linişte. Aici este muzica dată prea tare. Eu mă duc într-un bar pentru a putea discuta cu prietenii şi prietenele mele, nu pentru a dansa sau pentru a ţipa în urechea celei de lângă mine. Există destule cluburi în care pot merge pentru muzică.

Mi-a plăcut aici un singur lucru: faptul că îţi dau covrigei la orice comanzi. Nu pentru că sunt gratis, ci pentru că este frumos să-ţi tratezi clienţii astfel, mai ales că nu ai mâncare în meniu.

Barul funcţionează pe societatea S&D Wash SRL, administrată de Adrian Taloş şi Sermil Sali, care se mai ocupă şi de M&S Global SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Coman G. 29 Jun, 2010 00:38 Sunteti rai ! Mie si prietenilor mei chiar ne place aceasta locatie ! Asta nu inseamna ca trebuie sa ne impartasesti parerea ! Prefer sa servesc aici cafeau ca avocat cand imi consiliez clientii mei ! Imi place cumau amenajat tinerii . Bravo lor !