Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Președintele Judecătoriei Măcin, delegat pe funcție încă șase luni. Voia să se transfere la altă instanță

ro

17 Sep, 2023 11:55 811 Marime text


Magistratul Andra Florina Chișbora, președintele delegat al Judecătoriei Măcin, arondată Curții de Apel Constanța, rămâne pe funcție încă șase luni, a decis Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Decizia privind prelungirea delegării în funcția de conducere a magistratului a fost luată de Secția pentru Judecători a CSM cu unanimitate, deși judecătorul a solicitat în toamna anului trecut transferul la altă instanță, mai aproape de domiciliu.
 
La momentul respectiv, Secția pentru Judecători a respins cererea de transferul, iar judecătorul a atacat această decizie în instanță, la Curtea de Apel Constanța.
 
Totuși, instanța din Constanța a respins acțiunea președintelui Judecătoriei Măcin, hotărârea Curții de Apel putând fi atacată ulterior la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.
 
Până la finalizarea definitivă a procesului, însă, Secția pentru Judecători a decis între timp prelungirea delegării magistratului Andra Florina Chișbora pe funcția de conducere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Lista judecătorilor pensionari care se întorc în sistem! „Simt că pot să mai pronunț soluții de care să fiu mândru“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii