Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Acțiune de căutare a unui bărbat plecat voluntar de la domiciliu (video)

ro

21 Jan, 2021 12:12 2583 Marime text
  • ISU Ialomița pentru căutarea unui bărbat, despre care există informaţii că în data de 10.01.2021, a plecat voluntar de la domiciliul său.
  • Echipajele de căutare salvare din cadrul celor două inspectorate vor efectua misiuni de căutare  în municipiul Slobozia, pe râul Ialomița, zona dintre podul de cale ferată Ciulnița(Privighetoarea)- podul pietonal Bora.  
La solicitarea Inspectoratului de Poliție al judeţului Ialomița, azi 21.01.2021, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de intervenție Slobozia, intervin în sprijinul acestora, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o bărcă pneumatică, încadrate cu cinci pompieri, pentru căutarea unui bărbat, despre care există informaţii că în data de 10.01.2021, a plecat voluntar de la domiciliul său.

În sprijin a mai fost solicitat și un echipaj de scafandrii, din cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență"Dealul Spirii"București-Ilfov.

Potrivit solicitării, echipajele de căutare salvare din cadrul celor două inspectorate vor efectua misiuni de căutare  în municipiul Slobozia, pe râul Ialomița, zona dintre podul de cale ferată Ciulnița(Privighetoarea)- podul pietonal Bora.   
 
Căutările se vor desfășura până la lăsarea serii.


Sursa foto-video: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii