Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Catherine Bourgais și Emilian Stere, numiți membrii ai Consiliului de Administrație ai CMA CGM România SA

ro

12 Mar, 2024 11:20 549 Marime text
  • CMA CGM Agencies Worldwide S.A.S., o societate din  Franţa și CMA CGM SA, înregistrată în Franţa, în calitate de acţionari ai CMA CGM România SA s-au întrunit în adunare generală.
  • Esra Bora Kansu și Flavien Jean Roland Leleux au fost revovați din Consiliul de Administraţie.
  • Catherine Bourgais și Emilian Stere au fost numiți membri ai Consiliul de Administraţie.
 
CMA CGM Agencies Worldwide S.A.S., o societate cu sediul social în Franţa, Boulevard Jacques Saadé, reprezentată de către dl Ludovic Renou, în calitate de director general și CMA CGM SA, societate anonimă, având Consiliu de Administraţie, constituită în înregistrată în Franţa la Registrul comerţului şi companiilor din Marsilia, reprezentată de către  Philippe Lemonnier, în calitate de reprezentant în calitate de acţionari ai CMA CGM România SA s-au întrunit în adunare generală pe data de 15.12.2023.
 
Adunarea generală a acţionarilor a fost convocată prin convocatorul comunicat prin mijloace electronice fiecărui acţionar, la data de 15.10.2023. Drept urmare, s-au prezentat acţionarii CMA CGM Agencies Worldwide S.A.S. şi CMA CGM SA care deţin 100% capital social al societăţii şi drepturile de vot.
 
De asemenea, s-a constatat că s-a îndeplinit cvorumul necesar pentru desfăşurarea adunării în mod legal.
 
Prin urmare, în cadrul adunării generale a acţionarilor din data de  15.12.2023, s-au votat mai multe decizii. Esra Bora Kansu și Flavien Jean Roland Leleux au fost revocați din Consiliului de Administraţie.
 
În calitatea de membri ai Consiliul de Administraţie al Societăţii, pentru o perioadă de 2 (doi) ani de la data de 15.12.2023, adică până la 15.12.2025 au fost numiți Catherine Bourgais, cetăţean francez și Emilian Stere, cetăţean român. Membrii Consiliului de Administraţie îşi vor exercita atribuţiile, potrivit dispoziţiilor Actului Constitutiv al Societăţii.
 
Prezenta hotărâre a fost întocmită atât în limba română, cât şi în limba engleză. În cazul unor neconcordanţe între versiunea în limba engleză şi cea în limba română, versiunea în limba română va prevala. Prezenta hotărâre a fost luată pe data de 15.12.2023 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1186 din data de 08 martie 2024.
 
 

Despre CMA CGM România SA

 
Cu sediul social pe strada Avram Iancu, nr. 53-55, Constanța, firma a fost fondată în 2005 și desfășoară activități de servicii anexe transportului pe apă.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 34 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 69.416.785 lei și un profit de 23.159.721 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, penru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Firme Constanța: Acționarii Mettexin SA Mangalia, convocați în Adunarea Generală Ordinară. Pe odinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli

Firme Constanța: Laurenţiu Manta s-a retras din Best View Residence SRL. Cum arată acum structura capitalului social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii