Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Matei Nicolae l-a insultat grav peÎnalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

ro

19 May, 2012 22:24 1422 Marime text

Slujba de sfințire a sediului de campanie al PNL Năvodari a fost tulburată vineri, 18 mai 2012, de descinderea, chiar în fața clădirii, a două basculante pline cu piatră și de intervenția polițiștilor locali.

Liberalii din Năvodari se confruntă cu acțiuni tot mai grave de intimidare lansate de primarul Nicolae Matei, care are semnale clare că scade în sondaje. Nu mai departe de vineri, 18 mai, actualul primar al orașului Năvodari a trimis două basculante pline cu piatră, șoferii celor două autoutilitare primind de la primarul Matei sarcina de a răsturna materialul de construcție în fața ușii sediului de campanie al PNL Năvodari. În acel timp, liberalii, atât staff-ul de campanie, cât și membri și simpatizanți ai partidului, participau la o slujbă de sfințire a sediului PNL Năvodari oficiată de un sobor de preoți condus de însuși Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și de Părintele Salomia Andrei, preotul paroh de la Biserica Buna Vestire din Năvodari.

De asemenea, la fața locului au fost trimiși și reprezentanți ai Poliției Locale care i-au amenințat cu amenzi și sancțiuni pe năvodărenii strânși pentru a asista la slujba religioasă de la sediul de campanie al PNL Năvodari.

Apostrofați de cei prezenți la slujba de sfințire, cei doi polițiști locali și unul dintre șoferi au plecat, una dintre basculantele încărcate cu piatră fiind abandonată, lângă sediul PNL. Ceremonia religioasă a continuat, iar cei prezenți, alături de candidatul PNL la funcția de primar al orașului Năvodari, Iurin Pancencu, s-au bucurat de prezența Înalt Prea Sfinției Sale Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Dincolo de scopul de intimidare, gestul primarului Nicolae Matei a fost unul sfidător și jignitor la adresa Înalt Prea Sfinției Sale Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și a tuturor năvodărenilor prezenți la slujba de sfințire a sediului PNL Năvodari, cu atât mai mult cu cât piatra care trebuia descărcată în ușa clădirii PNL urma a fi folosită peste o săptămână la lucrări de amenajare a unui trotuar aflat la câțiva metri depărtare.

19 mai 2012 Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii