Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 24.05.2021

ro

24 May, 2021 12:09 1982 Marime text
Nr. 893926 din 24 mai 2021
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
          La data de 21 mai a.c., în jurul orei 10.30, pe D.J. 251, în comuna Matca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
          În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară care au intrat în impact față – spate, în timp ce se îndreptau spre comuna Corod.
          Un bărbat, pasager în autoturism, a fost rănit ușor, fiind transportat la spital, dar nu a necesitat internarea.
          Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, stabilindu-se că nu au consumat alcool, în cauză polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
          În aceeași zi, un alt accident rutier s-a produs în comuna Ghidigeni, în urma acestuia rezultând rănirea unui pieton.
          Acesta, un copil de 5 ani, a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie, de 51 de ani, în timp ce se afla pe partea carosabilă.
          Minorul a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea.
          Și în acest caz, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.
 
***
           La data de 23 mai a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii Biroului Rutier Galați au oprit în trafic, pe strada Alexandru Măcelaru, din municipiul Galați, un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, din aceeași localitate.
          Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
***
          În aceeași zi, la un control efectuat în trafic, pe D.N. 25, polițiștii Serviciului Rutier Galați au depistat, la volanul unui autoturism, un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Constanța, care nu a putut prezenta permisul de conducere.
          În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, până la data de 17.06.2021, și, ca urmare, au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii