Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

ro

15 Jun, 2021 08:58 1224 Marime text
Nr.101 din 15 iunie 2021
                                                                                                            
                                                                                                  
 
                                                                                   
BULETIN INFORMATIV
 
 
Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au acționat  la un număr de 17 de misiuni, după cum urmează:

- 12 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
- o misiune de transport persoane confirmate cu COVID-19;
- o intervenție în sprijinul echipajului  SAJ Ialomița, pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate;
- o intervenție de salvare a unui câine în comuna Bărbulești, care a căzut într-o groapă cu o adâncime de aproximativ doi metri;
- 2 accidente rutiere produse în municipiul Urziceni :

Echipaje de la Detașamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială pentru stingere și o ambulanță SMURD, au intervenit în data de 14 iunie a.c., în jurul orei 19:30 pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița. În accident au fost implicate două autoturisme, din eveniment rezultând trei victime conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției. După monitorizare două victime au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare, a treia victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Tot în data de 14 iunie a.c., în jurul orei 23.40, echipaje de la Detașamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială pentru stingere și o ambulanță SMURD au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, care au fost monitorizate de echipajul SMURD la locul intervenției. După monitorizare, toate victimele au refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.
 
 
                                             
                                                  Compartimentul Informare și Relații Publice
                                                                         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii