Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, întâlnire de lucru la Bruxelles

ro

20 Feb, 2014 18:42 984 Marime text
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a avut astăzi, 20 februarie 2014, la Bruxelles, o întrevedere cu Vittoria Alliata-Di Villafranca, director în cadrul DG Regio.
 
Cei doi oficiali au discutat pe marginea celei de a doua variante a Acordului de Parteneriat 2014-2020, document care a fost publicat pe pagina web a Ministerului Fondurilor Europene la începutul lunii februarie a.c., fiind supus consultării publice.
 
“Vreau să îmi exprim mulţumirea pentru întregul sprijin acordat României şi pentru forma eficientă de colaborare din partea Comisiei Europene şi a DG Regio în legătură cu Acordul de Parteneriat. În urma comentariilor primite în decembrie 2013 şi a întâlnirii de la Bruxelles din ianuarie 2014 am urmat linia agreată de ambele părţi, având acelaşi ţel comun: să atragem şi să implementăm fondurile nerambursabile într-o formă cât mai înţeleaptă şi mai eficientă cu putinţă pentru ca România să devină o ţară competitivă în UE”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.
 
Oficialul român a adăugat că România intenţionează să transmită documentul la Bruxelles, la sfârşitul lunii februarie - începutul lunii martie, subliniind că România va continua dialogul perman
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii