Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Zeci de noi locuri de parcare pe Aleea Universității din Constanța!

ro

08 Feb, 2024 12:47 759 Marime text
foto: Primăria Constanța
39 noi locuri de parcare de pe Aleea Universității din Constanța! 
 
O nouă parcare a fost amenajată pe aleea Universității din cartierul cu același nume, pe un teren asupra căruia nu s-a intervenit deloc în ultimii 30 de ani. Locuitorii din zonă au acum la dispoziție 39 noi locuri de parcare.
 
La nivelul părții carosabile a fost stabilizat terenul prin așternerea a două straturi de piatră compactată peste care au fost turnate două straturi de asfalt, binder și BA16. La final au fost realizate marcajele rutiere și au fost montate indicatoare rutiere. În același timp, aleile de acces către scările de bloc și trotuarele au fost recondiționate cu asfalt, au fost înlocuite bordurile și s-au construit casete pentru spații verzi, transmite Primăria Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 
 
Spațiile dintre blocuri sunt reconfigurate constant pentru a crea noi locuri de parcare. Alte spații pentru parcarea autovehiculelor sunt în curs de amenajare pe aleea Albatrosului din cartierul CET și pe strada Mircea cel Bătrân, în zona delimitată de blocurile MV3 și MV1. 


Citește și:

Știri ConstanțaUn nou sens unic în Constanța. Iată zona
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii